Acord de Consell de Ministres de 19 d'octubre de 2018

MESURES ADOPTADES

Acord de Consell de Ministres de 19 d'octubre de 2018, pel qual es declaren els municipis de *Artá, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Cervera de la Comunitat Autònoma de *Illes *Balears "zones afectades greument per una emergència de protecció civil", com a conseqüència de les pluges torrencials i desbordament de torrents esdevinguts el passat dia 9 d'octubre.

A fi de pal·liar els danys personals i materials produïts, de conformitat amb el que es disposa en l'article 24 de la Llei 17/2015, de 9 de juliol, del Sistema Nacional de Protecció Civil, el citat acord determina l'adopció de diverses mesures, detallant-se en l'apartat Quart, les relatives a la Cooperació Econòmica Local:

"Danys en infraestructures municipals i xarxa viària dels Consells Insulars"

Als projectes que executen els ajuntaments, els Consells Insulars, les mancomunitats en els termes municipals i nuclis de població, relatius a les obres de reparació o restitució d'infraestructures, equipaments o instal·lacions i servicis de titularitat municipal, inclosos en l'article 25.2 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, i de la xarxa viària dels Consells Insulars, se'ls aplicarà la tramitació d'urgència i se'ls podrà concedir una subvenció de fins al 50% del seu cost, exclosos d'estes ajudes els treballs duts a terme amb mitjans propis de l'entitat local, ja siguen materials, maquinària o personal.

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A ENTITATS LOCALS

SUBVENCIONS ASSIGNADES

  • (BOE, 06/12/2019) Orde *TFP/1177/2019, de 29 de novembre, per la qual s'acorda l'assignació de subvenció per danys en infraestructures municipals i xarxa viària dels consells insulars, previstes en l'apartat quart de l'Acord del Consell de Ministres de 19 d'octubre de 2018, pel qual es declaren els municipis de *Artá, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Cervera, de la Comunitat Autònoma de les *Illes *Balears "zones afectades greument per una emergència de protecció civil".
INDICADORS
Codi Nomene de l'indicador (unitat de mesura) Valor
P01 Projectes per als quals es va sol·licitar subvenció (nombre) 76
P02 Projectes efectivament finançats (nombre) 71
P03 Entitats locals beneficiades per les subvencions (nombre) 6
P04 Població beneficiada per les subvencions (habitants) 896.038
P05 Import de subvenció concedit (euros) 17.987.797,27 €

 

(P01)  Nombre de projectes que van ser presentats al procediment de concessió de les subvencions.

(P02)  Número de proyectos a los que se les ha asignado financiación (total o parcialmente).

(P03)  Número de entidades locales que poseen uno o más proyectos a los que se ha asignado financiación.

(P04)  Població dels municipis amb projectes finançats. Dades extretes de les xifres oficials de població. En cas que la Diputació Provincial o ens anàleg fóra promotor d'algun projecte, s'ha computat la població provincial (no incloent la dels municipis d'eixa província amb projectes finançats).

(P05) Import total de les subvencions assignades pel Ministeri de Política Territorial i Funció Pública en el procediment.